Kookworkshop

Kookworkshop

Een kookworkshop geeft Kookers.nl op diverse locaties: bij u thuis met een zogenaamde thuiskok, op uw bedrijf, ter aanvulling van een bedrijfstraining. Alles is mogelijk. Kookers.nl kan elke locatie omtoveren tot de perfecte plek voor een kookworkshop. U kunt uiteraard ook terecht in onze kookstudio's in Nijmegen voor een kookworkshop.

Een ongedwongen kookworkshop

Een kookworkshop van Kookers.nl staat voor koken en dineren in een informele sfeer, koken met verse seizoensingrediënten, passie en uw eigen creativiteit. Kookers.nl leert u graag hoe u zelf voor een aantal gasten een exclusief diner bereidt, niet door simpelweg receptuur te volgen maar door echt gevoel te krijgen voor koken.

Onder begeleiding van een kookinstructeur gaat u zelf aan de slag. Nadat alle gerechten zijn bereid is het tijd om aan tafel te gaan. U kunt uiteraard helpen met het opmaken en serveren van de gerechten. U kunt dit ook door ons laten doen terwijl u geniet van een goed glas wijn.

Het schoonmaken en afwassen is uiteraard onze verantwoordelijkheid

Kookworkshop thema

Voor uw kookworkshop kunt u eveneens een thema kiezen: Seizoenskoken, op locatie koken, Mediterraans, Spaans, Zuid-Afrikaans, Italiaans,Vegetarisch...of wat dacht u van een kinderkookworkshop. Of laat u verassen met onze carte blanche!
Kijk hier voor nog meer kookworkshops!

We werken tijdens een kookworkshop uitsluitend met dagverse ingredienten. Nagenoeg al onze recepten zijn achteraf beschikbaar in PDF per mail.

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

 

  BBQ/SmokersAmuses makenVegetarisch kokenMoluculair kokenTapas en PaellaSous vide kokenGrillen en flamberenKoken met kinderenPasta/RavioliChocolade en bonbonsGoed ovengebruik(Combi)StoomkokenMixers en accesoiresGezond kokenGlutenvrijSeizoensingrediënten