Kookworkshop Bodegraven

Kookervaring opdoen in Bodegraven? Wij verzorgen graag uw evenement!

Op steeds meer plekken bieden we met Kookers Kookevenementen workshops aan. Nieuw is onze Kookworkshop in Bodegraven. Tussen Woerden en Alphen a/d Rijn. Gemakkelijk gelegen bij de A12.

Waar wordt mijn Kookworkshop Bodegraven gegeven?

Uw kookworkshop kan door ons neergezet worden bij u thuis of op de zaak. Ook hebben we goede contacten met grotere en kleinere locaties in Bodegraven. U kunt al een kookworkshop volgen vanaf 10 personen, tot maar liefst 500. Heeft u zelf een mooie locatie op het oog. Laat ons dat weten! Ons team kan elke locatie ombouwen tot kooklocatie. Bekijk in dit filmpje hoe wij dat doen:

Wat kunt u verwachten van een Kookworkshop in Bodegraven?

Het wordt alleen maar mooier bij Kookers! U bepaalt namelijk zelf wat er gekookt wordt. Wordt het Spaans? Oosters? Of alleen amuses, fingerfood of desserts? Bij Kookers Kookevenementen.nl is alles mogelijk. In overleg met onze Chefs bepaalt u de invulling van de kookworkshop. Indien u dat wenst stelt kiest u met de Chefs de wijn en drank kaart.

Graag verrast worden? Geef onze koks dan Carte Blanche!
Neem via onderstaande formulier contact op.

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

 

  BBQ/SmokersAmuses makenVegetarisch kokenMoluculair kokenTapas en PaellaSous vide kokenGrillen en flamberenKoken met kinderenPasta/RavioliChocolade en bonbonsGoed ovengebruik(Combi)StoomkokenMixers en accesoiresGezond kokenGlutenvrijSeizoensingrediënten