Fingerfood

Om je vingers bij op te likken

Wat is nu fingerfood?

Fingerfood kan je beschouwen als een hapje tussendoor en dat heeft dan ook zijn charme. Ook. de hapjes kunnen  in verschillende varianten gepresenteerd worden zoals, zoet of zout, sushi, tapas, toastjes, borrelhapjes, cupcakes, fruitspiesjes… Voor ieder wat lekkers. Lijkt u het leuk om eens een workshop fingerfood te proberen ? of om meer informatie te krijgen over de workshop neem dan gerust contact met ons op.

Fingerfood is de laatste jaren erg trendy geworden dat komt doordat het erg gezellig is. met z’n tweetjes, met het gezin of onder vrienden!

Fingerfood, een echte hype

de manier hoe Fingefood is gemaakt is speciaal. Het eten krijgt een ander verhaal. in verschillende soorten kun je de maaltijden serveren. denk hier bij aan : vegetarisch, light, biologisch.

Kookers.nl bied deze vorm van workshop door heel Nederland, op iedere locatie, voor een grote of kleine groep verzorgen wij uw de workshop Fingerfood. Bent u een fan van Fingerfood ? Of wilt u er eens kennis met maken? Dan is onze workshop Fingerfood echt iets voor u !

Workshop Fingerfood met z'n allen

Een workshop Fingerfood is vooral leuk wanneer u met vrienden of collega's bent, met z'n allen dus. De groep mag wat ons betreft zo groot mogelijk zijn, we zetten eenvoudig extra koks in. Met het juiste aantal koks verdeeld over het aantal deelnemers zorgen we er altijd voor dat elke deelnemer de aandacht krijgt die nodig is. Een workshop is een bijzonder leuk om cadeau te geven of eens iets totaal anders voor een bedrijfs- of familiefeest. U en uw gasten genieten van heerlijke hapjes en kunnen uiteraard de recepten mee naar huis nemen.

WAAROM GEBRUIK MAKEN VAN DE DIENSTEN VAN KOOKERS.NL

  • Groot team van food specialisten
  • landelijke dekking
  • jarenlang ervaring in de Food marketing

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

 

  BBQ/SmokersAmuses makenVegetarisch kokenMoluculair kokenTapas en PaellaSous vide kokenGrillen en flamberenKoken met kinderenPasta/RavioliChocolade en bonbonsGoed ovengebruik(Combi)StoomkokenMixers en accesoiresGezond kokenGlutenvrijSeizoensingrediënten